Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Mail ons op info@uct-university.nl

Geen antwoord op je vraag gevonden? Mail ons op info@uct-university.nl.

Wat is de UCT Online University?

De UCT University is ontwikkeld om leden naast de reguliere lessen een extra manier te geven om aan hun vaardigheden te werken. Zo kun je thuis bijvoorbeeld zelf verder werken aan je techniek, of je voorbereiden op het examen.

Moet ik Lid zijn van een van de UCT academies of scholen?

De UCT University is speciaal ontwikkeld voor leden van de UCT Academies en Scholen. Je kunt je dus alleen aanmelden als je lid bent. Ben je al lid? Vraag dan aan je meester of sifu om de code van jouw Academie of School. Hiermee kun je je aanmelden voor de UCT University. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de UCT Online University?

Aanmelden voor de UCT University kun je eenvoudig doen door hier naartoe te gaan en het gewenste abonnement te kiezen.

Moet ik lid zijn van UCT International?

Omdat je lid moet zijn van een UCT / Jing Wu Kids school moet je ook lid zijn van de organisatie UCT International. Normaliter ben je automatisch lid als je op een van onze scholen traint.

Hoe word ik lid van een UCT school?

Dit kun je hier doen. Ook kun je op www.uct-international.nl kijken waar de dichtstbijzijnde UCT School zit en daar eerst een proefles aanvragen. Op de school kunnen ze je ook meer informatie geven en eventueel inschrijven voor lessen.

Hoe kan ik mijn abonnement inzien en/of opzeggen?

Dit kun je eenvoudig zelf doen. Dit doe je door in te loggen op jouw account en vervolgens hier naartoe te gaan. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar. Indien je hebt gekozen voor een jaarabonnement is het jaarlijks opzegbaar.